5.3.2013 15:13

…Και η διαφωνία

Για φανταστείτε ότι είχαμε φτάσει στο σημείο η τοπική επικαιρότητα να ασχολείται επί μακρόν για το που θα στεγάζεται η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λύση δεν διακρίνονταν στον ορίζοντα… Πώς να πείθονταν κανείς ότι αυτοί που δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν για τα απλά, υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να συμφωνήσουν για τα πιο σύνθετα. 

Τώρα, με την ψυχολογία και των δυο, δημάρχου και αντιπεριφερειάρχη, εμφανώς αλλαγμένη προς το καλύτερο, βρίσκουν το χρόνο και για χιούμορ. «Λαμπρινούδης και Γανιάρης μπορούν να τα βρουν παντού. Στο μόνο που δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να συμφωνήσουν είναι στο ποτό. Ο μεν πρώτος δεν αποχωρίζεται το ουίσκι, ο δεύτερος δεν προδίδει με τίποτα το martini», ακούστηκε να λέει χαριτολογώντας ο αντιπεριφερειάρχης, όταν προ ημερών του τέθηκε το ζήτημα της συνεργασίας. Μην τους χαλάσουμε το χατίρι, αν καλά και σώνει θέλουν κάτι να τους χωρίζει…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ