31.8.2017 15:12

Ήθελε να κρύψει κάτι ο Συνήγορος;

Σαν τον ... φαντομά περιόδευσε στο νησί μας ο Συνήγορος του Πολίτη. Ενεργοποιώντας σειρά περιοδειών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, διόλου τυχαία επιλογή, αν δεχτούμε που πέφτει το βάρος της προσφυγικής κρίσης, ο κ. Ανδρ. Ποττάκης – γόνος από πολιτικό τζάκι, καθώς ο πατέρας του Γιάννης υπήρξε επί χρόνια υπουργός του Ανδρ. Παπανδρέου – ενημέρωσε για την επίσκεψη του στο νησί πριν πατήσει το πόδι του εδώ και χθες που έφτασε ... εξαφανίστηκε.

Τι ακριβώς υποχρέωσε τον Συνήγορο του Πολίτη να κρυφτεί, μάλλον ποτέ δεν θα το μάθουμε. Εικασίες απλά κάνουμε και φοβόμαστε ότι όσα άκουσε ή διαπίστωσε από τις όποιες επαφές του στη Χίο μάλλον δεν θα ήταν και τόσο ευχάριστα για τη δημοσιοποίηση τους στα Μέσα.

Μόνο που μια τέτοια επιλογή μοιάζει περισσότερο πολιτική και λιγότερο υπηρεσιακή. Κι ο κ. Ποττάκης ηγείται μιας ανεξάρτητης αρχής κι όφειλε τουλάχιστον να το σέβεται. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ