2.2.2018 13:16

Η Ζωή και οι … Ζωίτσες της

Τον τόνο τον δίνουν οι καθημερινές παραστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Διαρκώς στα … κάγκελα, με τις κάμερες να μεταδίδουν live την αγωνιστικότητα της, τις περισσότερες φορές με αποδέκτες το πάλαι ποτέ απωθημένο της Αριστεράς, τις δυνάμεις ασφαλείας ή καταστολής.

Στη Χίο οι … Ζωίτσες ακολούθησαν κατά γράμμα το υπόδειγμα του ινδάλματος τους. Να καταδικάζουν τις … προβοκάτσιες των Χαλκούσων στο Δημοτικό Συμβούλιο και να φέρνουν στα όρια μιας συμπλοκής έναν τόπο που, επιτρέψτε μου, ουδόλως ασχολήθηκε ή πήρε χαμπάρι την επίσκεψη των Χρυσαυγιτών.

Να δεχτούμε ότι οι αστυνομικές αρχές ακολουθούσαν τις εντολές που έδιναν οι … Ζωίτσες. Έριχναν τον ανθρώπινο φράχτη και τις άφηναν να φτάσουν ως την είσοδο του Golden Sand. Αντιλαμβάνεται κανείς τις συνέπειες; Μια εικοσάδα χρυσαυγιτών θα έρχονταν στα χέρια με μια εικοσάδα αριστεριστών και … γαία πυρί μειχθήτω.

Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Κίνηση κάμποσων ασθενοφόρων και το μήνυμα ότι η Χίος είναι ένα φασιστονήσι, επιβάλλεται ο κανόνας του δυνατού. Μήπως τελικά αυτό επιδίωκαν  οι … Ζωίτσες; Τη δική τους πολιτική επίπλευση μέσα από έναν ψευδεπίγραφο χαρακτηρισμό του νησιού ως άνδρο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ