26.1.2016 15:22

Η τρικλοποδιά στη Ν.Δ.

Θα βλέπετε βεβαίως τις δημοσκοπήσεις. Στα κυριακάτικα φύλλα παρελάζει αυτός ο ελληνικός σουρεαλισμός που απαντά με ένα ακατανόητο αχταρμά απόψεων, χωρίς τελικά να βγαίνει συμπέρασμα. Μία από τις ρωτήσεις που τέθηκαν στην δημοσκόπηση της Kappa Research έβγαζε ως συμπέρασμα των ερωτώμενων ότι ο Τσίπρας πρέπει να ξεμπερδεύει με το σύνολο των αποφάσεων που απορρέουν από το 3ο Μνημόνιο, αλλά να κληθεί να τα εφαρμόσει ο Κυριάκος γιατί είναι πιο ικανός! Άντε συ ξεμπέρδευε.

Για να μη γελιόμαστε πάντως, κανείς αυτή την περίοδο στη Ν.Δ. δεν θέλει να ακούει για πρόωρες εκλογές. Σχεδόν ξορκίζει την πιθανότητα αυτές να προκληθούν προς το καλοκαίρι, καθώς από τη μια η δεδομένη η λίστα, από την άλλη το χάος που θα κληθεί να παραλάβει σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας προκαλούν ανατριχίλες στην αντιπολίτευση που προς το παρόν και δεν είναι έτοιμη και έχει και ένα συνέδριο να προετοιμάσει μέσα στο καλοκαίρι.

Εκτός κι αν ο Τσίπρας έχει κάτι παραπάνω στο μυαλό του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ