7.7.2015 16:05

Η στρέβλωση των Μ.Μ.Ε.

Ένα ισχυρό χτύπημα κάτω από τη μέση επέφερε στον πλουραλισμό, επομένως και στη δημοκρατία, η νέο-εγκαθιδρυμένη αντίληψή μας για την τακτική παρεμβατισμού στα πολιτικά πράγματα των κραταιών ΜΜΕ.

Κανάλια κι εφημερίδες ισχυρίζονταν το στρατηγείο του «όχι», έδιναν τα ρέστα τους για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. Έπαιρναν ανοιχτά το μέρος του παλαιού κομματικού συστήματος.

Μία προπαγάνδα που απευθύνεται σε αμνήμονες. Θυμάστε μήπως τον Παπαδάκη, τον Αυτιά ή τον Χατζηνικολάου ως παπανδρεϊκούς ή σαμαρικούς;

Μήπως και τότε στις δύσκολες στιγμές των προηγούμενων κυβερνήσεων, δεν τις τίναζαν στον αέρα με την οξεία κριτική τους; Στην ανέξοδη δική τους δημοσιογραφία βασίστηκε τώρα το 61% «όχι». Εκεί εκκολάφθηκε και του δόθηκε το θράσος να αποκηρύσσει τώρα τους «πατερούληδές» του. Πως η σημερινή κυβέρνηση καταδικάζει τα «καθεστωτικά» media όταν σε αυτά στηρίχτηκε η πτώση των προκάτοχών της κυβερνήσεων και της δικής της απότομη εκτόξευσης. Τώρα τους πείραξε η κριτική επειδή ήρθε η στιγμή του δικού της ελέγχου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ