7.7.2015 16:08

Η ρίζα του αριστερού ξεσπάσματος κατά Βουρνού

Πιο βαθιά είναι η ρίζα της ολομέτωπης επίθεσης που δέχεται ο Μ. Βουρνούς από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να δημοσιοποιήσει την άποψή του υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα. Κατηγορείται ευθέως για… δεξιοστροφισμό, όταν ανάλογη κριτική, από την ανάποδη βεβαίως, δέχεται και από τα δεξιά στελέχη του. Θυμάστε ίσως πόσα άκουσε όταν εμπιστεύονταν – και πολύ καλά έπραξε- θέση ειδικού συνεργάτη στον Δ. Τσούχλη.

Τι ενόχλησε λοιπόν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κι εξαπολύουν επίθεση με τόση σφοδρότητα κατά της πολιτικής παρέμβασης του Δημάρχου;

Μα η εντινόμενη αίσθηση ότι ο Βουρνούς και η παρέα του τους έκοψαν τον δρόμο να αναγνωριστούν εκείνοι βασικοί αντίπαλοι του Π. Λαμπρινούδη και σε εκείνον να αναγνωρίσει μελλοντικά η τοπική ιστορία την επιτυχία πτώσης του αυτοδιοικητικού…τοτέμ.

Την ώρα που έπρεπε ο Βουρνούς τους πήρε τη μπουκιά από το στόμα, αυτό δύσκολα θα το διαγράψουν από τη μνήμη τους. Γιατί, αν ήταν βέβαιοι για τον δεξιοπρεπεισμό του θα πρέπει οι ίδιοι να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους για ποιο λόγο τότε πριν τις κάλπες της αυτοδιοίκησης είχαν ανοιχτή γραμμή μαζί του, για να εξετάσουν τη δυνατότητα ενός ενιαίου ψηφοδελτίου. Τόσο σύντομα το ξεχάσαμε; Γιατί εκείνοι έγειραν την πλάστιγα τη δεύτερη Κυριακή επιλέγοντας ανοιχτά έναν (σημερινό) δεξιό, όπως τον κατηγορούν από τον αυθεντικό πασόκο Πολύδωρο. Δεν συμφωνείτε ότι όλα τούτα μοιάζουν ασύμβατα;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ