9.1.2014 20:15

Η ομάδα Γανιάρη

Οι συσχετισμοί πολιτικών δυνάμεων στο Βόρειο Αιγαίο, αν δεχτούμε τις δημοσκοπήσεις, αφήνουν εκτός δεύτερου γύρου τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, μάλλον δεδομένο ότι θα είναι ο σημερινός περιφερειάρχης.

Κι εδώ κρύβεται το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας Γανιάρη. Ακόμα κι αν είχε κάνει … παπάδες στο νομό μας, κινδυνεύει να παρασυρθεί από το γενικότερο πολιτικό κλίμα, αν δεχτούμε ότι στις περιφερειακές εκλογές ο ψηφοφόρος δίνει πιο έντονο το πολιτικό του στίγμα.

Προς το παρόν ο Κώστας και οι υπόλοιποι (με δεδομένες τις απώλειες των Στούπου – Λυπαρή – Μερούση και Γδύση τουλάχιστον) προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών, δηλώνουν ότι θα είναι υποψήφιοι. Ως το τέλος βέβαια έχω την αμυδρή εντύπωση ότι θα δούμε διεργασίες πολλές, που θα έχουν άμεσο συσχετισμό και με την διαμόρφωση των δημοτικών ψηφοδελτίων. Θέλω να πω ότι η ομάδα Γανιάρη θα είναι υποψήφια στις εκλογές, αυτό το θεωρώ αυτονόητο. Που θα είναι όμως, είναι νομίζω παρακινδυνευμένο να το πούμε από τώρα. Για αυτό και ο ίδιος ο Κώστας δεν έχει καμία διάθεση από τώρα να το ξεκαθαρίσει. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ