30.5.2014 17:28

Η νέα γενιά στελεχών στη «βιτρίνα» του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρά βήματα ενηλικίωσης επιχειρεί η βάση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας, με την εντολή της, τη δυνατότητα αναρρίχησης στη νέα γενιά στελεχών του. Στη μια μετά την άλλη τις εκλογικές αναμετρήσεις επιβεβαιώνει την προτίμηση της σε νεότερα ηλικιακά στελέχη, εκείνα που, κατά βάση, έχουν αναλάβει τα δυο τελευταία χρόνια την προετοιμασία των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί.
Έτσι το «δίδυμο» Δημ. Τσούχλης και Παν. Δημητρακόπουλος τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου της «Χιακής Συμπολιτείας» στη Δημοτική Ενότητα Χίου, ο Τέλης Τύμπας έγινε αποδέκτης αντίστοιχης προτίμησης στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Χίου, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως πρώτη το νήμα της Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης έκοψε η Δέσπ. Τσαρδάκα.
Η καθαρή προτίμηση της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ στη γενιά αυτών των στελεχών είναι ένα από τα ελπιδοφόρα μηνύματα της τοπικής κάλπης. Προδιαθέτει για τη σταδιακή σωστή διαπαιδαγώγηση των ψηφοφόρων του και την ικανότητα τους να διακρίνουν ποιοι εργάζονται μεθοδικά για να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ μια πιο πειστική εικόνα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ