1.12.2012 13:23

Η Κλαίρη...

Αν δεν το έχετε καταλάβει, το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εισέβαλε απότομα και δημιουργικά στη ζωή μας. Στις εβδομαδιαίες διαλέξεις του συγκεντρώνει, σαν κυψέλη, το ενδιαφέρον πάνω από 100 συμπολιτών μας.
 
Αθέατη ψυχή της λειτουργίας του στη Χίο είναι η καθηγήτρια Κλαίρη Μούνδουλα. Χωρίς καμία απολαβή, είναι ο άριστος οργανωτικός κρίκος. Στο Α.Λ.Π. η Κλαίρη βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε να εξωτερικεύσει τη διάθεση προσφοράς της. Το επιχειρεί εδώ και χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Συκιάδας, μα για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να βρίσκεις και την ανάλογη συμπαράσταση.
 
Σε μια από τις τελευταίες διαλέξεις τη συνάντησα στο δρόμο. «Το θέμα της διάλεξης είναι για το πώς θα αποφύγουμε τα εμφράγματα. Κοίτα σύμπτωση, γίνεται τη μέρα που έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία του Λάμπρου μου», του αείμνηστου συζύγου της που είχε φύγει πρόωρα απ’ τη ζωή από έμφραγμα, μου είπε. «Ποιο καλύτερο μνημόσυνο…», συμπλήρωσε. Αυτή είναι η Κλαίρη. Μια γυναίκα με δυναμισμό και τεράστια διάθεση κοινής προσφοράς. Να είχαμε κάμποσες Κλαίρες…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ