1.12.2012 13:23

Η Κλαίρη...

Αν δεν το έχετε καταλάβει, το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εισέβαλε απότομα και δημιουργικά στη ζωή μας. Στις εβδομαδιαίες διαλέξεις του συγκεντρώνει, σαν κυψέλη, το ενδιαφέρον πάνω από 100 συμπολιτών μας.
 
Αθέατη ψυχή της λειτουργίας του στη Χίο είναι η καθηγήτρια Κλαίρη Μούνδουλα. Χωρίς καμία απολαβή, είναι ο άριστος οργανωτικός κρίκος. Στο Α.Λ.Π. η Κλαίρη βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε να εξωτερικεύσει τη διάθεση προσφοράς της. Το επιχειρεί εδώ και χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Συκιάδας, μα για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να βρίσκεις και την ανάλογη συμπαράσταση.
 
Σε μια από τις τελευταίες διαλέξεις τη συνάντησα στο δρόμο. «Το θέμα της διάλεξης είναι για το πώς θα αποφύγουμε τα εμφράγματα. Κοίτα σύμπτωση, γίνεται τη μέρα που έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία του Λάμπρου μου», του αείμνηστου συζύγου της που είχε φύγει πρόωρα απ’ τη ζωή από έμφραγμα, μου είπε. «Ποιο καλύτερο μνημόσυνο…», συμπλήρωσε. Αυτή είναι η Κλαίρη. Μια γυναίκα με δυναμισμό και τεράστια διάθεση κοινής προσφοράς. Να είχαμε κάμποσες Κλαίρες…

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ