29.11.2012 10:15

Η εντύπωση

Ο ίδιος διαψεύδει τις διαδόσεις, όμως στο δημαρχιακό μέγαρο είναι κοινό μυστικό ότι σε περίπτωση που ο Πολύδωρος αποφασίσει να πάρει των ομματιών του την επόμενη δημαρχιακή θητεία από το Δήμο Χίου, εκείνος που θα διεκδικήσει το Δήμο είναι ο Παν. Στεφάνου.
Ο γιατρός εμφανίζεται απογοητευμένος, για να μην πω απελπισμένος, από τη λειτουργία της δημοτικής μηχανής, παρόλα αυτά πολύ δύσκολα θα του φύγει το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά. Για αυτό, αν και δεν αποκλείεται να μετακινηθεί από την αντιδημαρχεία Χίου, αποκλείεται να μην παραμείνει σε διακριτή θέση στο δημοτικό σχήμα, πιθανά επανακάμψας στη γνώριμη για εκείνον θέση του προέδρου του Συμβουλίου. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, ο Παντελής είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δε θα αρκεστεί στη διαχειριστική διάσταση του ρόλου αλλά θα αναλάβει πρωτοβουλίες περισσότερες από όσες διεκδίκησε ο νυν πρόεδρος στη διάρκεια της θητείας του.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ