29.11.2017 12:32

Η δοκιμασία του νέου

Κριτική στον σημερινό πρόεδρο του Επιμελητηρίου μπορεί να ασκήσει κανείς με το τσουβάλι. Αδικεί την κριτική όταν του προσάπτει λογικές αυτοπροβολής ή σπατάλης πόρων του Επιμελητηρίου.

Παρακολουθώ εσχάτως χτυπήματα κάτω από τη μέση σε ενημερωτικού τύπου blogs τα οποία προσβάλουν τη νοημοσύνη μας. Ένα κατηγορεί τον Γ. Γεωργούλη για αυτοπροβολή, γιατί … τόλμησε να συνοδεύσει με φωτογραφία του δελτίο Τύπου για ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου. Κι άλλο ότι ζημίωσε, λέει, το Επιμελητήριο με το ιλιγγιώδες ποσό των 268 ευρώ, τα ναύλα συμμετοχής του στη σύσκεψη των τοπικών φορέων με την αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών για το Φ.Π.Α..

Και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι η αστεία κριτική δεν έρχεται σε τυχαία χρονική περίοδο. Δεν θυμάμαι κανέναν – πλην «π» - εδώ και 5 χρόνια να επικρίνει στάσεις και αποφάσεις του επιμελητηριακού θεσμού. Έχει σίγουρα να κάνει με την παρουσία μιας δεύτερης επιμελητηριακής παράταξης, η οποία στους κόλπους της διαθέτει άφθονους επιχειρηματίες από το «επάνω ράφι», ελκυστικότερους για λήψη διαφήμισης σε μια περίοδο που κάνεις τάμα για να τη … σταυρώσεις.

Καλοπροαίρετα να δεχτώ ότι τα blogs ρίχνουν δίχτυα για να πιάσουν … διαφήμιση από τα στελέχη της Ενωτικής Κίνησης. Εξίσου καλοπροαίρετα όμως περιμένω από τον Παντ. Λεγάτο να αποδείξει στην πράξη ότι εκπροσωπεί τον φορέα μιας σύγχρονης κουλτούρας και να βγει με παρρησία να καταδικάσει τέτοιου χαμηλού επιπέδου χτυπήματα.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ