10.7.2013 16:15

Η διαδοχή

Οι σαρωτικές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία έχουν τις επιπτώσεις τους και στο χάρτη της ενημέρωσης. Διάβασα κάπου ότι τη δεύτερη θέση στο πανελλαδικό μερίδιο τηλεθέασης έχει χάσει πια ο ANT1 και την έχει καταλάβει το άθροισμα της τηλεθέασης των τοπικών και συνδρομητικών καναλιών.

Στο νομό μας οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί άντεξαν την εισβολή της κρίσης, έστω κι αν οι επιπτώσεις της γίνονται εμφανείς. Αυτό το διάστημα όμως αναπτύσσουν και στοιχεία μετατροπής τους σε καθαρά οικογενειακές επιχειρήσεις, αναγνωρίζοντας την ως λύση επιβίωσης.

Εδώ και καιρό ο υιός Τζούμας είναι το δεξί χέρι του πατρός στην εικονοληψία σε γυρίσματα εκπομπών. Τούτο το καλοκαίρι την εμφάνιση του κάνει και ο υιός Γιαννάρας. Στο νεαρό Κώστα φορτώθηκε ήδη μεγάλη ευθύνη για τη λειτουργία της «Πατρίδας», συναφή βέβαια με τις σπουδές του, καθώς φοιτά σε πανεπιστημιακή σχολή Μέσων Ενημέρωσης. Με τον πατέρα Μικέ να απολαμβάνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο χώρο δημοτικής εποπτείας του, την Παιδεία, και τη μητέρα Κούλα δικαίως να καμαρώνει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ