9.9.2013 14:39

Η αξιολόγηση

Οι εποχές που η συγκρότηση και μόνο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων έπαιρνε χρόνια και κανενός το αυτί δεν ίδρωνε, μάλλον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κατ’ αρχήν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια συγκροτήθηκαν, μα και δίχως αυτά η απαίτηση αξιολόγησης των υπαλλήλων της Αυτοδιοίκησης έχει διογκωθεί. Γνωστό σε όλους είναι ότι Τρόικα και κυβέρνηση συμφωνούν πως Δήμοι και Περιφέρειες είναι από τους χώρους της Δημόσιας Διοίκησης με πλεονάζον προσωπικό και κυρίως με διορισμούς που δεν ανταποκρίνονταν πάντοτε στις πραγματικές ανάγκες τους.
Ήδη η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει στην Κεντρική Ένωση των Δήμων να προετοιμάζεται καταλλήλως γιατί η αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων είναι το επόμενο καυτό αγκάθι. Κι ο Πολύδωρος που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην ΚΕΔΕ αντιλαμβάνεται ότι θα είναι η πιο δύσκολη μάχη που θα πρέπει να δώσει στη θητεία του. Από όπου κι αν αποφασισθεί ότι θα γίνει η αξιολόγηση. Τους αιρετούς ή τους ίδιους τους υπαλλήλους και τα Συμβούλια τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ