Παραπολιτικά

16/6/16 18:29

τελ. ενημ.: 16/6/16 18:29

Η αντιπολίτευση παίρνει … το όπλο της

ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Μια κατά μέτωπον επίθεση από την αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται ότι έχει αρχίσει να δέχεται η δημοτική αρχή. Μέχρι στιγμής δεν είχε νοιώσει την «καυτή της ανάσα» και η αυστηρή κριτική προέρχονταν πρωτίστως από τις δυο εξ’ Αριστερών αντιπολιτεύσεις.

Εδώ όμως διαφαίνεται πλέον καθαρά ότι η ανοχή τελείωσε. Το σύνθημα το δίνει ο ίδιος ο Πολύδωρος. Το δικό του αισθητήριο πως ο βαθμός δυσαρέσκειας της κοινωνίας κατά της δημοτικής αρχής έχει αρχίσει πια να εκφράζεται τον έχει κάνει να αναθαρρήσει και να θεωρεί πως πιο σύντομα από ότι φαντάζονταν έρχεται η πολιτική δικαίωση. Ο πρώην δήμαρχος σηκώνει όλο και συχνότερα τους τόνους, κυρίως έχει αρχίσει να πυκνώνει επαφές και συναντήσεις, αντιπαραβάλλοντας τα σημερινά δεδομένα με εκείνα της δικής του εποχής.

Το σύνθημα λαμβάνουν και τα λοιπά μέλη του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» και περισσότερο με ατομικούς χειρισμούς, γιατί στην ομαδική δουλειά συνδυασμού δεν έχουν συνηθίσει, φέρνουν διαρκώς τη δημοτική αρχή υπόλογη να αμύνεται δια απαντήσεων.

Αυστηρότερος και πλέον αιχμηρός όλων ο Γιάννης Μισετζής. Έστω κι αν δεν ανήκει στους εκλεγμένους, βομβαρδίζει τη δημοτική αρχή με καταγγελίες, φωτογραφικά συνοδευόμενες, εστιασμένες κυρίως στην καθαριότητα, αλλά με επέκταση και στη ζώνη αρμοδιοτήτων που ο ίδιος έχει ως γνωστικό αντικείμενο από την εποχή της ανάμειξης του στη Νομαρχία.

Τη σκυτάλη εσχάτως έχει παραλάβει και ο Ν. Νύκτας. Εκείνος πάλι εκμεταλλεύεται το κενό εξουσίας που διακρίνεται στο Βροντάδο από την απόσπαση των Στρ. Γδύση και Ματ. Φαφαλιού σε άλλα πόστα και τελευταία … κεραυνοβολεί με αναρτήσεις στο fb, επιχειρώντας να τονώσει την αίσθηση εγκατάλειψης του οικισμού.

Στο Δήμο αντιλαμβάνονται πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και αρχίζουν να συζητούν για λύσεις ... θωράκισης. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις βέβαια τη λύση δεν τη δίνει η επικοινωνία αλλά η αύξηση της αποτελεσματικότητας. Θα την επιτύχουν; 

Σχόλια άρθρου: 0