5.2.2013 20:04

Η αιτία

Η επικαιρότητα προσπέρασε βιαστικά τη διαφοροποίηση του Ηλ. Κλεισσά στον προϋπολογισμό του Δήμου, με την καταψήφιση εκ μέρους του, ίσως γιατί ο ίδιος ο πρώην αντιδήμαρχος δεν επεδίωξε η συμβολική πράξη του να φωτιστεί κι άλλο.

Τι οδήγησε όμως τον Ηλία στην καταψήφιση; Δεν είναι κάτι μεμονωμένο, ούτε πολύ περισσότερο η θεωρία της τιμωρίας στον Πολύδωρο επειδή δεν τον κράτησε δήμαρχο. Απλά έχει εδώ και καιρό αντιληφθεί ότι η χημεία του με το δήμαρχο Χίου δεν κόλλησε και το γυαλί έχει αρχίσει πια να ραγίζει. Ο Ηλίας δε συγχωρεί ότι ενώ, ως δήμαρχος Μαστιχοχωρίων, παρέδωσε αποθεματικό γύρω στα 2 εκ. ευρώ, το ποσό αυτό δεν επέστρεψε στα Μαστιχοχώρια την περίοδο της διετίας του ως αντιδήμαρχος, εν αντιθέσει έμειναν ανολοκλήρωτα πολλά έργα που επί δημοτικής του θητείας σχεδιάστηκαν. Αισθάνθηκε ότι κρεμάστηκε από το δήμαρχο κι αυτή η εντύπωση πολύ δύσκολα φοβάμαι ότι θα αλλάξει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ