28.11.2017 9:45

Χτύπησε καμπανάκι …. ο Χρήστος

Πρόσωπο λαμπερό, νεαρή ηλικία, τάση αναρρίχησης., ώθηση από άφθονα κέντρα. Στοιχεία άκρως υποβοηθητικά για πρόσωπο με έφεση ενασχόλησης με την πολιτική. Ο Χρ. Σπηλιόπουλος είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν πια την κοινωνία, μάλλον με θετικό μέσο όρο εντυπώσεων.

Στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου οι συνάδελφοι του απέρριψαν την διάθεση εμπλοκής του και στο συνδικαλιστικό τους όργανο. Αναζητώντας κανείς το γιατί, θα πέσει πάνω σε δυο … εμπλοκές του νεαρού δικηγόρου, που μάλλον αυτές τιμωρήθηκαν από τους συναδέλφους του. Ο Χρήστος ταυτίζεται με τη δημαρχιακή «αυλή», ως ένας εκ των τριών σταθερών συνεργατών του Μαν. Βουρνού από την αρχή της θητείας του. Η δεύτερη πολιτική του ιδιότητα, του μέλους της ΝΟΔΕ Χίου, με την φημολογία των προηγούμενων ημερών να θέλει το κομματικό όργανο της Ν.Δ. να επιθυμεί να τον δει σε ψηλή θέση στην εκλογή του Δικηγορικού Συλλόγου και προς αυτή την κατεύθυνση να επεμβαίνει.

Οι δικηγόροι, λοιπόν, ηχούν τα προειδοποιητικά καμπανάκια και προς τις δυο κατευθύνσεις. Βλέπουν τους δημοτικούς πειραματισμούς στο προσφυγικό και τις νομικές επί του θέματος ακροβασίες και απλά εκείνοι, επειδή γνωρίζουν, … εκφράζονται. Στέλνουν επίσης την προειδοποίηση στα κόμματα να κάτσουν πια … στα αυγά τους και να επιτρέψουν σε φορείς και κοινωνία να αναπνεύσουν χωρίς τα μικροκομματικά παιχνίδια τους. Συλλαμβάνουν τα μηνύματα αυτοί πρέπει ή θα παραλάβουν και το δικό τους λογαριασμό στα μέσα του Δεκέμβρη; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ