27.6.2012 11:49

Χτίζει με εμπιστοσύνη

Από τις πρωτοβουλίες και τις δηλώσεις των μετεκλογικών ημερών του Κ. Τριαντάφυλλου κρατώ δυο λόγια από πρόσφατη δήλωση του. «δίνω μεγάλη σημασία και προτεραιότητα στην έννοια εμπιστοσύνη. Αυτή θα είναι οδηγός μου στην σχέση με τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μου», έγραψε πρόσφατα.
Εξ’άρχης να τοποθετηθώ ότι δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μην δεχτώ την πρόθεση. Νέο παιδί, βγαλμένο από το κομματικό σωληνάριο μεν, όμως με ήθος και αρχές και κυρίως με μυαλό που είναι σε θέση να διακρίνει ότι, αν ακολουθήσει την πεπατημένη πολιτική, τα ψωμιά του θα είναι λίγα.
Για να επιβεβαιώσει τις προθέσεις του ο Κώστας θα πρέπει να εντοπίσει την ισορροπία στην βουλευτική ιδιότητα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά να εμπιστευτεί ο ίδιος νέα, ικανά πρόσωπα να περιβάλλουν και να στηρίζουν την δουλεία του. Προεκλογικά στηρίχτηκε σε ένα κορμό στελεχών ο οποίος χρίζει άμεσου εμπλουτισμού για τα νέα του καθήκοντα. Πέρα από την όποια ηθική υποχρέωση νιώθει απέναντι στους συνεργάτες του, χρειάζεται να πάρει το μέτρο και να αξιολογήσει τις ικανότητες τους  ως συνεργάτες βουλευτή πια και όχι πολιτευτή. Εκεί θα είναι το μυστικό της επιτυχίας, εκεί θα στηριχτεί και η δέσμευση του να στήσει σχέσεις εμπιστοσύνης. Θα το πράξει;

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ