18.6.2015 15:51

Το χρήσιμο πρακτικό μυαλό του Φυτούση

Σε κάθε σύνολο εξουσίας είναι αναγκαία η παρουσία προσώπων με έφεση στην πρακτική. Επί Μεννή – κι αργότερα επί Πολύδωρου – ο συγκεκριμένος ρόλος ταίριαζε γάντι στο Μιχ. Φυτούση. Αιρετός χωρίς στρογγυλοποιήσεις, είναι από τους λίγους που έχουν τη λεβεντιά να παραδέχονται τα λάθη τους. Θα πείτε, τον αιρετό δεν τον θέλεις για να παραδέχεται τα σφάλματα του αλλά για να τα αποφεύγει. Δεδομένου όμως πως στη χώρα μας υπάρχουν απειροελάχιστα παραδείγματα προσώπων της δημόσιας ζωής που δεν έχουν κάνει σοβαρά λάθη, χαίρεσε τουλάχιστον να βλέπεις κάποιους που έχουν την τόλμη να τα αναγνωρίζουν.

«Προτείνω  στο  Δήμο,    τα  προϊόντα  εκχέρσωσης  του  αεροδρομίου  να  μεταφέρει  &  μπαζώσει  το  φράγμα  Αγ.  Αρτεμίου,  αφού  δεν  χρησιμοποιείται  και  το  Κόρης  Γεφύρι  δείχνει  επιτέλους  να  τελειώνει  (δικό  μου  έργο,  τα  σχόλια  δεχτά)  έτσι  θα  δημιουργηθεί  μια  έκταση  περίπου  7.500  mστις  παρυφές  της  πόλης  και  σε  επαφή  με  τον  περιφερειακό,  χωρίς  δαπάνες,  που  μπορεί  να  αξιοποιηθεί  για  πολλές  χρήσεις,  όπως  σαν  δημοτικό  νεκροταφείο  αφού  διαθέτει  ήδη  μεμβράνη  στεγανότητας,  στο  μεγαλύτερο  μέρος  του  και  εκκλησία  τον  Άγιο  Αρτέμιο», πρότεινε σε τελευταίο του άρθρο.  

Την πρακτικότητα του μυαλού Φυτούση η δημοτική αρχή οφείλει να την εκμεταλλευτεί, περιορίζοντας, όσο είναι δυνατόν, τον αυθορμητισμό του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ