9.2.2015 13:39

Χωρίς διοικητές !

Αν το καλοσκεφτούμε οι ορέξεις περί στελέχωσης του κρατικού μηχανισμού από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να είναι ατελείωτες. Οι θέσεις σε περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο είναι ήδη λιγοστές. Αν μάλιστα εφαρμοστούν τα φημολογούμενα, ακόμα λιγότερες. Ακούγεται, φερ’ ειπείν, ότι πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών είναι η άμεση κατάργηση των Αποκεντρωμένων Περιφερειών. Να μια θέση λιγότερη μάνι – μάνι.

Εκεί όμως που θα σκάσει η βόμβα, αν επιβεβαιωθεί, είναι η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να μην αντικαταστήσει τους διοικητές των δευτεροβάθμιων μονάδων υγείας, σαν το Νοσοκομείο μας. Δεν έχει αποφασίσει να κρατήσει τους εν ενεργεία διοικητές, αν εκεί τρέχει το μυαλό σας. Προτίθεται όμως να καταργήσει εντελώς τις θέσεις (!) και τα καθήκοντα τους να ασκούνται από τους υφιστάμενους διοικητικούς διευθυντές!

Για να γίνει πιο κατανοητό, παύση στη θητεία του Γ. Επιτροπάκη και ευθύνες διοικητή του «Σκυλιτσείου» στο Γ. Στεφανίδη. Αν συμβεί αυτό θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του τελευταίου. Εδώ και μήνες διαλαλεί ότι αδημονεί για τη συνταξιοδότηση του αρχές καλοκαιριού. Μήπως με τα νέα δεδομένα αλλάξει άποψη; 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ