Παραπολιτικά

18/1/18 11:36

τελ. ενημ.: 18/1/18 11:36

His master voice

Σάββατο πρωί επικοινωνώ με στέλεχος της δημοτικής αρχής, από εκείνα που εκτιμώ – κι ας διαφωνώ σε ορισμένα – με την άποψη τους. Ασήκωτο το κλίμα. Σε δυο – τρεις ώρες επανέρχεται. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα στην επίμαχη ψηφοφορία, δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο «πολίτης». Φαίνεται καθαρά ότι οι Ζώας – Τσάκος – Καρατζάς – Νεαμονίτης ψηφίζουν αρχικά την πρόταση του δημάρχου. Άρα 15, με τη διπλή ψήφο του προέδρου πλειοψηφική. Κακώς αλλάζουν απόφαση και ψηφίζουν μετά και την πρόταση Λαμπρινούδη, ισχυρίζεται, και μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο τον επιβεβαιώνει.

Του εξηγώ ότι σημασία δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Σημασία έχει η καθαρή πρόθεση αλλοίωσης αποτελέσματος και μάλιστα εις διπλούν, μόλις ο δήμαρχος συναισθάνεται ότι έχει ηττηθεί. Υπάρχει μεταξύ μας διαφωνία, κατά τη γνώμη μου έχει ήδη … επιδικαστεί από την κοινωνία.

Σε κάποια στιγμή επανέρχεται, δεν βρίσκει το βίντεο στο site, με ρωτά αν το κατεβάσαμε. Του στέλνω αμέσως το link με την επισήμανση ότι ο «π» δεν παίζει ποτέ βρώμικα, ούτε καθ’ υποβολή. Το ασπάζεται.

Σε λίγες ώρες, μεσημέρι Κυριακής, έτερο site αναλύει λεπτομερώς όσα μου επισημάνθηκαν από το σύμβουλο για την ψηφοφορία κι έγιναν, προφανώς, η περίλυπη υπερασπιστική γραμμή της δημοτικής αρχής. Του τηλεφωνώ και του λέω ότι το περίμενα, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάποιοι εμφανίζονται ως συγκοινωνούντα δοχεία. Μου ορκίζεται ότι δεν είπε τίποτα εκείνος σε κανέναν. Μόνο στον Καράλη… Τον πιστεύω…

 

Σχόλια άρθρου: 0