10.7.2017 13:55

Για τα δύσκολα

Ο παλιός είναι αλλιώς απέδειξε εκ νέου ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι συνάδελφοι του στο δημοτικό σχήμα πιάστηκε το χέρι τους να αντιδικούν με όλη τη Χίο για την πορεία της δημοτικής αρχής. Αλλά εντός των ορίων του fb, ως εκεί, βήμα παραπάνω.

Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας πήρε κυριολεκτικά πάνω του όλη την υπερασπιστική γραμμή της δημοτικής αρχής με το προ ημερών μακροσκελέστατο κείμενο απόψεων του. Χτύπησε τα ... καμπανάκια του αλλά προσέφερε στην υπεράσπιση του Μαν. Βουρνού και κάμποσο από το ατομικό του πολιτικό κεφάλαιο. Ο Γιώργης διατύπωσε προσωπική γνώμη, μη διστάζοντας να συγκρίνει τη συμμετοχή του σε άλλα αυτοδιοικητικά σχήματα προκειμένου να αναδείξει αξιόλογες πτυχές της προσωπικότητας του δημάρχου.

Μέχρι σήμερα δεν ξέρω κανέναν άλλον από τους συνεργάτες του Μαν. Βουρνού να τον υπερασπίστηκαν τόσο καθαρά. Τελικά ο Γιώργης είναι για τα δύσκολα.... 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ