14.2.2018 11:59

Έσωσε (ελαφρά) το γόητρο

Την εντύπωση ότι το Χαλκειός είναι πλέον αυτόνομο, βρίσκεται εκτός δημοτικής επικράτειας, δίνει εσχάτως με τη στάση της η δημοτική αρχή. Στις Συνελεύσεις του χωριού εκπρόσωπος της δεν εμφανίζεται και στον ξαφνικό … συναγερμό της περασμένης Πέμπτης, μόνο η παρουσία του αντιδημάρχου Γ. Μπελέγρη έσωσε (ελαφρώς) το γόητρο.

Την ίδια στιγμή που η Περιφέρεια βρέθηκε σχεδόν σύσσωμη στην περιοχή με το βαρύ πυροβολικό της – και τους δυο αντιπεριφερειάρχες – ο Δήμος συνεχίζει να μην τολμά ή να φοβάται να πλησιάσει το Χαλκειός.

Η υποδοχή των Χαλκούσων στο Γ. Μπελέγρη έδειξε ότι κακώς κάκιστα οι δημοτικοί άρχοντες τρέμουν με την ιδέα να βρεθούν στο πλευρό του λαού του Χαλκειούς στο πεδίο μάχης. Οι Χαλκούσοι διψούν για τη δημοτική συμπαράσταση, την προσμένουν, απλά δεν τη νοιώθουν ούτε συμβολικά, ούτε πρακτικά. Προς τιμήν του ο Μπελέγρης τόλμησε και τους στάθηκε. Μήπως να αρχίσουν σκέψεις μεταβίβασης αρμοδιοτήτων στον αντιδήμαρχο, αφού εκείνος που τις διαθέτει έχει ανοίξει η γη (του Χαλκειούς τουλάχιστον) και τον έχει καταπιεί; 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ