14.6.2018 13:50

Επίδειξη ισχύος στο "Σκυλίτσειο"

Συνηθίζεται τα … κομματοστελέχη του Νοσοκομείου να παίρνουν πόντους με τον ορισμό διοικητή της κομματικής αρεσκείας τους. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο δεν είχαν την … τιμή επί χρόνια ολάκερα να έχουν διοικητή «δικό τους» κι όλοι πιθανολογούσαν ότι με την παρουσία της Ελ. Κανταράκη θα αναβαπτίζονταν και τα ίδια στην άτυπη νοσοκομειακή ιεραρχία. Πόσο έξω πέφτουμε…

Από την πρώτη ώρα που πάτησε το πόδι της στη Χίο η διοικήτρια, η «σημαία» του ΣΥΡΙΖΑ στο «Σκυλίτσειο» απέκτησε μια έντονα συγκρουσιακή σχέση μαζί της. Προερχόμενες από τον κλάδο της Νοσηλευτικής και οι δυο, πολύ σύντομα κονταροχτυπήθηκαν ως προς τις αντιλήψεις κι όταν η Μ. Σαραντινίδου διαπίστωσε ότι η άποψη της δεν λαμβάνονταν υπόψη στον προσδοκώμενο βαθμό, επέτρεψε να δημιουργηθεί ανάμεσα τους ένα υψηλό τείχος.

Όσο περνά ο καιρός το τείχος διευρύνεται και με αφορμή το περιστατικό των ερευνών στο προσωπικό του «Σκυλιτσείου» από την Αστυνομία, στοιχείο που συζητήθηκε δεόντως στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΣΕΣΝΟΧ, οι δυο κυρίες του Νοσοκομείου βρίσκονται ανοιχτά στην κόντρα. Ακούγεται μάλιστα ότι για να επανακτήσει τον έλεγχο η Μ. Σαραντινίδου δεν αρκείται στην απειλή ότι θα τα βροντήξει από το ΣΥΡΙΖΑ αν δεν … κόψει τη μύτη της Ελ. Κανταράκη, αλλά ότι το σκέπτεται να επανέλθει στα συνδικαλιστικά, ώστε να αποδείξει στη διοικήτρια ποιου τη γνώμη οφείλει να συνυπολογίζει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ