7.1.2016 18:19

Έπεσε το παραδάκι!

Τόπο θα πιάσουν οι κόποι του δημοτικού επιτελείου που εργάστηκε για την αγορά με τη συνδρομή του «Πράσινου Ταμείου» ενός διατηρητέου ακινήτου. Το ακίνητο, ιδιοκτησίας Αρ. Μπελέ, επί της Μιχ. Λιβανού, θυμίζω, καταλήγει οριστικά στο Δήμο, από τη στιγμή που το έσχατο πιθανό εμπόδιο, η απουσία ρευστότητας από το «Πράσινο Ταμείο», ξεπεράστηκε.

Το παραδάκι λίγο πριν εκπνεύσει το 2015 εισέρρευσε στα δημοτικά ταμεία κι από εκεί, εντός των ημερών θα μεταβιβαστεί στον μέχρι σήμερα ιδιοκτήτη του ακινήτου, οπότε θα συντελεστεί πλήρως πλέον η αγοροπωλησία.

Τέλος καλό, όλα καλά, εν ολίγοις. Και θα είναι ακόμα καλύτερα αν σύντομα η δημοτική αρχή καταλήξει στη χρήση του. Μαθαίνω ότι κινείται μεταξύ δυο σκέψεων. Η πρώτη προβλέπει την μετεγκατάσταση σ’ αυτό ορισμένων από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, με έμφαση σε όσους έχουν άμεση σχέση με τη νεολαία, η δεύτερη δεν αποκαλύπτεται γιατί προηγουμένως απαιτεί τη συναίνεση ενός ακόμα φορέα και προς τα εκεί δεν έχει γίνει ακόμα κρούση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ