31.1.2018 11:57

Ένοιωσε αδικημένος

Αιφνιδιάστηκε ο Κ. Γανιάρης όταν άκουσε τον πρώην βουλευτή, Γ. Κοσμίδη, να αποδίδει στο Γ. Καλουτά την έμπνευση και τον οραματισμό για τη δημιουργία της Mediterra κατά τη γιορτή για τα 15 χρόνια λειτουργίας της.

Το πήρε βέβαια το ποτάμι, και το απέδωσε στη λογική που διαπνέει ως τις μέρες μας τους «Καλουτικούς» καθετί δημιουργικό σ’ αυτόν τον τόπο να συνδέεται υποχρεωτικά με την παρουσία του αείμνηστου νομάρχη. Απ’ αυτή την τάση λογικά παρασύρθηκε και ο Γ. Κοσμίδης και σίγουρα δεν το επιχείρησε σκόπιμα.

Μόλις το είδε όμως να αναπαράγεται και στο ρεπορτάζ του «π», ο Κ. Γανιάρης αντέδρασε και με το γνωστό ήπιο ύφος του επιχειρεί να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια με το ακόλουθο σημείωμα: «Η επενδυτική πρωτοβουλία για την ίδρυση των καταστημάτων mastihashop παρουσιάστηκε από την ΕΜΧ. Η σχετική πρόταση παρουσιάστηκε στην ΕΝΑ Χίου, η οποία την αποδέχθηκε με χαρά δια του διευθύνοντος συμβούλου της Γιάννη Κοσμίδη και με την έγκριση του τότε νομάρχη Γιάννη Γαϊσίδη».

Κάπου εδώ, κατά τον Κωστή, το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού, όπως ισχυρίζεται, η εποχή έχει για την Ένωση μπροστά τις προκλήσεις κι είναι λάθος να αναλώνεται στην παρελθοντολογία. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ