15.1.2016 15:43

Ενέδωσε στην κοσμικότητα

Η κοσμικότητα και ο Στρατής έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών είναι από τους λίγους που επιμένουν να αντιστέκονται στο ρητό: «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», σε αντίθεση με την πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών που φορούν γραβατούλα και ξεκινάνε τις περατζάδες όπου φανταστείς καμαρώνοντας και κορδώνοντας, (την ώρα που ο κόσμος από μέσα του ξέρετε τι λέει....).

Δείγμα της μιας και μοναδικής εμφάνισης του Στρατή σε εκδήλωση πήραν στη Σιδηρούντα! Εκεί επέλεξε να εκπροσωπήσει την Δημοτική Αρχή ο αντιδήμαρχος και να παρακολουθήσει «το κοπή τι πίτα» και φυσικά τέτοιες εμφανίσεις δεν περνάνε απαρατήρητες. Εννοείτε πως γραβάτα δεν έβαλε... Είπαμε, είναι διακριτικός. Παρόλα αυτά μπράβο του που βρέθηκε στο ακριτικό χωριό και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους Σιδηρουντιανούς, που προφανώς εκτίμησαν την δημοτική εκπροσώπηση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ