4.9.2014 18:30

Ένδειξη εμπιστοσύνης

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΓΑΝΙΑΡΗ

Με την αυτοπεποίθηση της ώριμης επιλογής να αντικατοπτρίζεται και στις επαφές του με τον κόσμο, ο Στ. Κάρμαντζης πορεύεται εξίσου ώριμα και στις πρώτες ώρες του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Χίου.

Όσοι περίμεναν … υπηρεσιακούς αποκεφαλισμούς, όπως συμβαίνει πάντα σε κάθε αλλαγή αρχής, προς το παρόν διαψεύδονται. Ο νέος αντιπεριφερειάρχης δείχνει εμπιστοσύνη στον υπηρεσιακό περίγυρο του Κ. Γανιάρη, διατηρώντας σε πρώτη φάση στις θέσεις τους πρόσωπα που αναρριχήθηκαν επί θητείας του.

Η πρώτη έκπληξη βρίσκεται στο πρόσωπο του Γιώργου Αντωνίου. Η απόσπαση του από το Νοσοκομείο θα συνεχιστεί, έως ότου φανεί αν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δυο τους. Αντίστοιχα στη θέση – κλειδί του υπεύθυνου Τύπου θα διατηρηθεί και ο Κ. Ζαφείρης, χωρίς ο Στ. Κάρμαντζης να ενοχλείται από τη διαφορετική του κομματική πεποίθηση.

Οι κινήσεις αυτές σχολιάζονται ήδη θετικά στα κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, με τον αντιπεριφερειάρχη να είναι έτοιμος να στείλει μήνυμα ενότητας και ενεργοποίησης όλου του διοικητικού μηχανισμού σε σύσκεψη των διευθυντών στο τέλος της εβδομάδας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ