2.6.2016 21:08

Ένα κοινό γνώρισμα

Γνώριμοι χρόνια τώρα από τη θητεία τους ως μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος οι Γιάννης Βρούτσης και Παντ. Μπουγδάνος έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δουλεύουν πολύ για να πιάσουν τους στόχους τους.

Στη Ν.Δ. όλοι παρατηρούν τη σταδιακή ανοδική ανέλιξη του πρώην υπουργού. Ο βουλευτής Κυκλάδων χαρακτηρίζεται για την έφεση του να μελετά προσεχτικά τα θέματα που χειρίζεται, για αυτό και συγκαταλέγεται πια στις … κολώνες του νέου οικοδομήματος της Ν.Δ..

Αντιστοίχως ο Παντ. Μπουγδάνος είναι ίσως ο μόνος περιφερειακός σύμβουλος που έχει πάρει τόσο ζεστά το ρόλο του. Κάτι η συμμετοχή του στην Οικονομική Επιτροπή, κάτι η προσωπική του ροπή να είναι ενήμερος για κάθε θέμα που θα πρέπει να δώσει την ψήφο του, έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές του στην περιφερειακή εξουσία. Κι ακόμα περισσότερο στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, οι οποίοι διαισθάνονται ότι έχουν απέναντι τους ένα πρόσωπο με πραγματική διάθεση ανάμειξης στα κοινά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ