4.1.2016 17:12

Ένα ερέθισμα

Τον τίτλο του … αθεράπευτου Βρονταδούση της γενιάς του διεκδικεί επαξίως ο Κ. Μούνδρος. Με την αυτοδιοικητική παρουσία του επέμεινε ως το τέλος στην «αναστύλωση» του Βροντάδου ως διακριτής οικιστικής οντότητας, αλλά και τώρα, που έχει αποχωρίσει από την … ενεργό δράση, δεν κοπάζει η προσπάθεια του να στέλνει διαρκώς ερεθίσματα σε όσους πιστεύει πως μπορούν να συντονίσουν το βηματισμό τους υπέρ της πόλης που μεγάλωσαν.

Εδώ και λίγο καιρό, με μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία, η οποία φαίνεται ότι δεν κρύβει και επιπλέον υστερόβουλα κίνητρα, έστειλε γράμμα και  γραφή σε Βρονταδούσικα πρόσωπα, στη συνεισφορά των οποίων δείχνει να πιστεύει. Σ’ αυτήν επιμένει στη βεβαιότητα ότι ο Βροντάδος διαθέτει όλες τις περγαμηνές μιας ιδεατής ανάπτυξης και τους καλεί να συνθέσουν μια άτυπη ομάδα εργασίας. Ευθύνη της θα είναι να συλλέξει σε πρώτη φάση όλες τις κατά καιρούς σκόρπιες ιδέες για τη διαμόρφωση της περιοχής, να τις αξιολογήσει και να τις παρουσιάσει στη νεότερη γενιά του Βροντάδου ως εγχειρίδιο ανάπτυξης του κοινού τόπου τους.

«Απλά εγώ ρίχνω το σπόρο κι άλλοι είναι εκείνοι που θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες, αν κριθεί σκόπιμο», αναφέρει ως κατάληξη στην επιστολή του. Θα έχει ενδιαφέρον η ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ