5.1.2016 14:49

Ένα δημιουργικό δίδυμο

Η απογοήτευση από ένα μη αναμενόμενο εκλογικό αποτέλεσμα, καθηλώνει, συνήθως, τη διάθεση για τη λοιπή κοινωνική παρουσία. Το έχουμε εντοπίσει να επιβεβαιώνεται πολλάκις ως σύμπτωμα.

 

Ομολογώ ότι ξεφεύγει της πεπατημένης ένα «δίδυμο» από την Αιγνούσσα. Η κατάταξη στην αντιπολίτευση δεν έχει κάμψει επουδενί την όρεξη προσφοράς εκ μέρους των Γιώργου Δανιήλ και Ευγ. Χαλκιά. Σαν να μη μεσολάβησε το εκλογικό αποτέλεσμα, οι δυο τους, από το πόστο του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών, σπαταλούν άφθονο από το χρόνο τους για τις κοινές υποθέσεις της νήσου. Χθες διαπίστωσα ότι η φροντίδα τους επεκτείνεται και στους πρόσφυγες. «Οι εθελοντές της υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων στις Οινούσσες πρέπει να έχουν απόθεμα για να δίνουν στους ανθρώπους που υποφέρουν», σημειώνουν σε ηλεκτρονικό τους μήνυμα και προσκαλούν Αιγνουσιώτες της Αττικής και φίλους του νησιού να διαθέσουν ρουχισμό (κυρίως για μικρά  παιδιά) στο Σ.Φ.Ο. κι εκείνος να συντονίσει την άμεση αποστολή τους στο νησί.  Αξιέπαινη πρωτοβουλία δυο ανθρώπων με πολλά αποθέματα προσφοράς στον τόπο τους ακόμη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ