30.1.2015 19:03

Εν γνώσει των ανωτέρων του;

• ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Είπε κανείς στο διευθυντή εργοστασίου της ΔΕΗ ότι είναι ανέλεγκτος και υπεράνω πάσης κριτικής; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να ασκεί διοίκηση με εκφοβισμό κάθε υφιστάμενου του;

Ο «π» κατά καιρούς, ερευνώντας τα αίτια που κάνουν συχνά το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κοντάρι να «γονατίζει», ανέδειξε σοβαρές αστοχίες στη λειτουργία του. Καυτηρίασε και σπάταλες κινήσεις, την ώρα που η ΔΕΗ επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μύγα ξίγκι.

Προφανώς η δημοσιότητα στα κακώς κείμενα ενοχλεί το νεοφερμένο διευθυντή, για τον οποίο μάλιστα η Εταιρεία πληρώνει επιπλέον 350 ευρώ μηνιαίως ως έξοδα ενοικίου.

Τι έκανε εκείνος; Ο κ. Κώστας Κυπαρρίσης, υποθέτοντας ότι «πληροφοριοδότης» για τα ρεπορτάζ ήταν κάποιος από τους εργαζόμενους, άρχισε να τους εκφοβίζει. Εφιστά την προσοχή στο προσωπικό να μην έχουν πάρε – δώσε με εφημερίδες, ούτε να έχουν επαφές με δημοσιογράφους γενικότερα. «Σας υπενθυμίζω ότι εγώ σας βαθμολογώ…», εξαπέλυσε και την ευθεία απειλή.

Αν η διοίκηση της ΔΕΗ εκτιμά ότι την τιμά η συμπεριφορά του διευθυντή της στο προσωπικό ενός εργοστασίου παραγωγής, δεν χρειάζεται να επέμβει. Απλά θα έχουμε όλοι αντιληφθεί ποιος έχει δώσει στον κ. Κυπαρρίση τον αέρα που διαθέτει, πέρα από τις υπερωρίες που γράφει ο ίδιος στον εαυτό του!

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ