3.2.2014 13:43

Εν αρχή είν’ το … κουπόνι

Χωρίς τον Μικέ Κριμιζή, που βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας, συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της «Χιακής Συμπολιτείας», στην πρώτη της επαφή μετά την εκλογή επικεφαλής.
Ήδη από σήμερα ο Μικές αναμένεται να επιστρέψει στις επάλξεις. Η επιστροφή του αναμένεται να επιταχύνει μια σειρά αποφάσεων σε οργανωτικά ζητήματα που εκκρεμούν. Το Συντονιστικό, νοιώθοντας ότι ως πολυπληθές σχήμα είναι δυσκίνητο, συμφώνησε στην εκχώρηση ρόλου σε μια πιο ολιγομελή ομάδα 4-5 προσώπων, που θα υποδειχθούν από τον επικεφαλής για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων.
Άμεση προτεραιότητα είναι η αναζήτηση στέγης, χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως κεντρικό γραφείο του συνδυασμού, ενώ ήδη αναζητείται ο τρόπος οικονομικής ενίσχυσης της προσπάθειας. Όλοι συμφωνούν ότι το βάρος δεν είναι πρέπον να πέσει μονομερώς στην πλάτη του Μ. Κριμιζή, ενός επαγγελματία με τις γνωστές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, αλλά να μοιραστεί στα μέλη και τους φίλους της δημοτικής παράταξης. Ήδη ανατέθηκε σε μέλη του Συντονιστικού να εξετάσουν πως θα νομιμοποιηθούν κουπόνια οικονομικής στήριξης του συνδυασμού για να αποφύγουν στο τέλος να βρεθούν υπόλογοι και στην … Εφορία.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ