23.3.2016 16:17

Εμπόδιο το ασυμβίβαστο;

• ΔΕΝ ΕΥΟΔΩΝΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΞΕΝΑΚΗ

Είτε φλερτάριζε με την ιδέα, είτε τον ... έσπρωχναν για υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χίου, ίσως δεν προκύπτει  στον Γιάννη Ξενάκη. Όπως είχαμε γράψει ουκ ολίγοι ενθάρρυναν τον περιφερειακό σύμβουλο να δοκιμάσει απέναντι στον Πρ. Μανωλάκη κι οι πιέσεις εντάθηκαν περισσότερο από την ώρα που η πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα διέρρευσαν.

Το … σπρώξιμο πέτυχε το Γιάννη σε μια χρονική περίοδο που τον ταλαιπωρούσε ίωση κι έτσι δεν πρόφτασε να εξετάσει με το ζήλο που απαιτεί μια τέτοια πολιτική απόφαση το θέμα.

Ο Ολυμπούσης περιφερειακός σύμβουλος υποπτεύεται ότι η υποψηφιότητα ενδέχεται να προσκρούει σε ασυμβίβαστο, καθώς με βάση τον κανονισμό ενδέχεται να μην επιτρέπεται σε υποψηφίους βουλευτές στις πιο πρόσφατες εκλογές ή και σε εν ενεργεία δημοτικούς ή περιφερειακούς συμβούλους.

Όλα αυτά που υποψιάζουν το Γιάννη θα τα εξετάσει μέσα στις ημέρες που απομένουν κι αν τελικά σταθμίσει τα δεδομένα δεν αποκλείεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Με το … απαγορευτικό, ελέω ασυμβίβαστου, να συγκεντρώνει πάντως υψηλές πιθανότητες. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ