31.5.2013 14:55

Έμμεση ψήφος εμπιστοσύνης

Για την κατά καιρούς σεναριολογία εξόδου του Κ. Μουσουρούλη από το κυβερνητικό σχήμα, αν και όποτε γίνει ο θρυλούμενος ανασχηματισμός, έχω εκφράσει τις προσωπικές αμφιβολίες μου. Κάτι με ωθεί να πιστεύω ότι, όπως ακριβώς κανείς δεν περίμενε να δει υπουργοποιημένο το χιώτη βουλευτή και μάλιστα σε πρωτόγνωρες συνθήκες τρικομματικού κυβερνητικού σχήματος, έτσι θα διαψευστούν κι όσοι τον θεωρούν αδύναμο κρίκο σε τυχόν ανασχηματισμό.

Έχω την πεποίθηση ότι ο Σαμαράς πιστεύει πως ο Μουσουρούλης παράγει, φέρνει πέρας στο ακέραιο τους βασικούς στόχους που έχει στο πλάνο του και ιδίως την αποκατάσταση των σχέσεων πολιτείας και ναυτιλιακού κόσμου και τη μετεξέλιξη των λιμενικών υποδομών σε πηγές πλούτου για τη χώρα.

Προχθές μάλιστα δε μάσησε τα λόγια του. Στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ήταν σαφής.  «Ο Τουρισμός μαζί με τη Ναυτιλία είναι οι «πρωταθλητές» της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά εγώ προσθέτω και οι πρωταθλητές μιας ανάπτυξης με το μεγάλο ζητούμενο, που είναι ο εξωστρεφής χαρακτήρας της Ανάπτυξης.»

Μια έμμεση ψήφος εμπιστοσύνης από τον πρωθυπουργό στη δουλειά που καταβάλλεται στα δυο Υπουργεία. Η οποία προϊδεάζει, ίσως, και για τις προθέσεις του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ