12.2.2016 15:05

Εμείς πόσο πρέπει να ανησυχούμε κ. Μουζάλα

Απ’ την αρχή της προσφυγικής κρίσης έβρισκε τον τρόπο να δημοσιοποιεί τις ανησυχίες του. Διέβλεπε ότι η αρχική ανεπάρκεια στις κυβερνητικές κινήσεις θα στρίμωχνε τη χώρα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Στ. Μιχαηλίδης, υπό τον τίτλο «Εμείς πόσο πρέπει να ανησυχούμε κ. Μουζάλα;», ξεσπά με το ακόλουθο σημείωμα του στο fb:

«Έπαιξε η κυβέρνησή σας με το θέμα των μεταναστών, ιδιαίτερα την πρώτη της περίοδο με την ανεκδιήγητη κ. Τασία στο τιμόνι του μεταναστευτικού, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου στο Αιγαίο με τις μεταναστευτικές ροές να είναι ανεξέλεγκτες, ανίκανη να οργανώσει τα ελάχιστα για την εθνική και ευρωπαϊκή ασφάλεια. Αποτέλεσμα να προκαλέσει τις σπασμωδικές αντιδράσεις της παραπαίουσας Ένωσης, η οποία έχει ετοιμάσει ήδη το σκηνικό του αποδιοπομπαίου τράγου, που δεν είναι άλλος από τη χώρα μας. Όλα τα στραβά στην κυρά πινακωτή, δεν είμαστε όμως άμοιροι ευθυνών. Δεν καταφέραμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη για το τι συμβαίνει στο Αιγαίο, το ρόλο του τούρκικου κράτους και παρακράτους, τι υφίστανται και τι προσφέρουν οι νησιώτες. Τελικά γίνονται τα Αιγαιοπελαγίτικα νερά Σομαλία που θα περιπολεί το ΝΑΤΟ. Δουλευόμαστε;»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ