20.6.2017 10:42

Εκτός τόπου και χρόνου

Η σοβαρότητα, σαν στοιχείο, από την πρώτη στιγμή έλλειψε στην ερμηνεία δεδομένων από την κυβερνώσα Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ. Η χθεσινή της έμπνευση, βέβαια, υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ενστερνίζεται τις θέσεις της Παγχιακής Επιτροπής, άρα η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πίσω από την Παγχιακή, κατά το ανάλογο για τον αστυνομικό, το όργανο και το μπουζούκι.

Το σωστό συμπέρασμα εξάγεται κάθε φορά από τα ανάλογα δεδομένα. Μια βόλτα στην πλατεία ενός και μόνο στελέχους της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, εν είδη κατασκοπίας έστω, θα τα διέσωζε από την γελοιοποίηση. Το μεγαλύτερο μέρος από τους συγκεντρωθέντες καμία απολύτως πολιτική ή ιδεολογική σχέση δεν είχε με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ούτε φυσικά υπάρχει κανείς σοβαρός που να ισχυρίζεται ότι αν αύριο το ΠΑΣΟΚ κινητοποιηθεί είναι σε θέση να φέρει στην πλατεία τον κόσμο που μάζεψε η Παγχιακή, με ελάχιστη κινητοποίηση. Γιατί το άλλο ανέκδοτο, είναι η δήθεν πολυδάπανη προετοιμασία της συγκέντρωσης της Πέμπτης.

Αν τόσο πολύ παραμορφωτικά αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα η Νομαρχιακή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, με ποιο τρόπο μπορεί να ερμηνεύσει τα πολύπλοκα; 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ