20.6.2013 16:29

Εκτός στόχου

Χωριό που φαίνονταν κολαούζο δεν ήθελε στην περίπτωση της εκμίσθωσης των παραλιών. Ο παραλογισμός στους χειρισμούς εκ μέρους της Κτηματικής Υπηρεσίας τόσο σε επίπεδο χρόνου όσο και σε επίπεδο οικονομικών απαιτήσεων έχει όμως άλλη μια τοπική διάσταση.

Τα έσοδα από την εκμίσθωση των παραλιών είναι ουσιαστικά τα μόνα που τροφοδοτούν το ταμείο της Δημοτικής Αναπτυξιακής Ακινήτων και άνευ τούτων ουδέν. Έχει δίκιο ο Π. Φλάμος να μην μπορεί να κλείσει μάτι από την αγωνία του για την ανατροπή των όποιων σχεδίων υπάρχουν από την Εταιρεία. Καλό και σκόπιμο για τον ίδιο θα είναι να ενημερώσει επισήμως το Δημοτικό Συμβούλιο, να εξηγήσει ότι του έχουν δεθεί τα χέρια και επομένως δυο κινήσεις υπάρχουν στον ορίζοντα.

Ή κανένας δεν έχει πλέον απαιτήσεις από τη Δημοτική Αναπτυξιακή Ακινήτων, την έχουν ως κομπάρσο στην αλυσίδα των φορέων του Δήμου, ή την ενισχύουν με ανεκμετάλλευτα σήμερα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου για κάποια χρόνια, να σταθεί στα πόδια της και να καταφέρει το στόχο της σταδιακά να αυγατίζει τα δημοτικά έσοδα από την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου. Ας  αποφασίσουν.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ