31.7.2013 15:40

Εκτός παιχνιδιού

Άρχισα χθες να καταθέτω τα δεδομένα ενόψει 18ης Μαΐου 2014 και σκέπτομαι να τα συμπληρώσω, κατ’ αρχήν με τα υφιστάμενα πρόσωπα και συνδυασμούς. Λογικά τα μισά του 2014 θα ενταφιάσουν οριστικά το πείραμα της «Νέας Αντίληψης». Τα πάντα προμηνύουν ότι ο Γιάννης Χαλλιορής δεν έχει καμία απολύτως διάθεση συνέχειας και μένει μόνο να φανεί αν θα αντιγράψει ως συνταγή το Γ. Γαϊσίδη με τη μαύρη πέτρα που έριξε πίσω του ή την Ισαβέλλα, που, ναι μεν αποχώρησε, όμως δείχνει να παραμένει μονίμως υπ’ ατμόν, έτοιμη για νέα αναχώρηση στο ταξίδι της πολιτικής.

Συγκυρία αιτιών οδήγησαν το Γιάννη σχεδόν από την πρώτη στιγμή να … καταθέσει τα όπλα και να επιμείνει στους τύπους, όντας πάντοτε ενήμερος για τα δημοτικά πεπραγμένα εντός ή εκτός αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου. Έχω όμως την εντύπωση ότι ο Γιάννης δεν πικράθηκε μετεκλογικά. Πριν τις εκλογές διαπίστωσε ότι το σύστημα είναι άτρωτο και ήρθε το αποτέλεσμα της κάλπης να το επικυρώσει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ