16.4.2015 17:14

Έχει την αξία του

Ήγγικεν η μεγάλη ημέρα για το Νομικό Πρόσωπο. Απόψε στην έκτακτη θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθούν οι αυξήσεις που επιβλήθηκαν στις δομές του, έπειτα από κοινή αίτηση των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Το ξεχωριστό στοιχείο στην υπόθεση είναι το … επίτευγμα της συνεννόησης μεταξύ των τριών αντιπολιτευόμενων δημοτικών παρατάξεων. Θυμίζω πως μέχρι σήμερα τις σχέσεις τους διέπει ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Για την ακρίβεια συχνό ήταν το φαινόμενο της οξείας αντιπαράθεσης μεταξύ εκπροσώπων τους εν ώρα συνεδριάσεων, στοιχείο που αναδείκνυε κάθε φορά και την τεράστια απόσταση φιλοσοφίας που τις χωρίζει.

Για αυτό και εξέπληξε πολλούς η απόφαση να αιτηθούν από κοινού τη συνεδρίαση, η πρώτη ομαδική τους κίνηση κατά απόφασης της δημοτικής αρχής. Μη μου πείτε ότι δεν έχει το ενδιαφέρον του ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να μπουν και οι τρεις υπογραφές των επικεφαλής των συνδυασμών κάτω από το κοινό αίτημα που συνυπέγραψαν προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου; Θα το μάθω και θα επανέλθω παρασκηνιακώς.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ