Έφυγε για να μην γίνει κακός

Πέτυχε σίγουρα άλλους στόχους η πρώτη συνάντηση των μελών της «Πρωτοβουλίας», απέτυχε όμως και σε έναν εξίσου σημαντικό. Κάποιοι ανέμεναν πως θα λειτουργούσε ως ο αποροφητήρας των έντονων κραδασμών για την ανύπαρκτη μέχρι σήμερα παρουσία του δημοτικού συνδυασμού.

Για να ακούσει την αιτιολόγηση της αδρανοποίησης του συνδυασμού και να αντιληφθεί πως ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του κατανοούν πως κάτι δεν πάει καλά πήγε στο Ομήρειο το Σάββατο το πρωί ο Φιλ. Βιτέλλας.

Απ’ την περίπου ημίωρη εισήγηση του δημάρχου δεν άκουσε αυτά που ανέμενε, για αυτό και μόλις ο Μαν. Βουρνούς κατέβηκε από το βήμα αποχώρησε από την αίθουσα. Ανάμεσα στο δίλημμα να τα πει εκείνος ή να εκδηλώσει με την πρόωρη αποχώρηση του τη δυσφορία του για όσα δεν άκουσε, προτίμησε το δεύτερο. Ίσως γιατί συνεκτίμησε πως η παρουσία του στο πολιτικό γραφείο του Ν. Μηταράκη μπορεί να παρερμηνεύονταν. Και δεν ήθελε άλλα μπλεξίματα. 

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ