6.4.2018 12:33

Η εαρινή σύναξη των … Μουσουρουλικών

«Τζούρα» από Χίο βρήκε την ευκαιρία να πάρει ο πρώην βουλευτής Κωστής Μουσουρούλης, με ένα πολύ σύντομο πασχαλινό πέρασμα από το νησί. Το σύνθημα μεταδόθηκε ταχύτατα και οι πολιτικοί του φίλοι … έστρωσαν τραπέζια για να απολαύσουν τη συντροφιά του Κωστή, για τον οποίο συνεχίζουν πάντοτε να τρέφουν υψηλή πολιτική εκτίμηση.

Η προσωρινή παύση της κομματικής ιδιότητας των Πρ. Μανωλάκη και Παντ. Καμπούρη δεν ενόχλησε το σμίξιμο της πολιτικής συντροφιάς, η οποία περιέλαβε στο menu και άφθονο πολιτικό παρασκήνιο. Σταθεροί και ακλόνητοι πυλώνες του … Μουσουρουλισμού στη Χίο οι Θοδ. Γκλώτσος και Χρ. Καραχάλιος, στενοί του συνεργάτες κατά την περίοδο της βουλευτικής του θητείας στο νησί, με προσθήκες των «αντιφροντούντων» περιφερειακών συμβούλων Κ. Παπαδόπουλου, Παντ. Μπουγδάνου, στέλνοντας τα κατάλληλα πολιτικά μηνύματα για το που θα τοποθετηθεί η πολιτική συντροφιά στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ