2.11.2016 19:23

Το δύσκολο μοίρασμα της τράπουλας

Η πιο ισχυρή δοκιμή της δημοτικής αρχής πλησιάζει. Είναι η ώρα των δύσκολων αποφάσεων του δημάρχου. Ποιοι από τους συνεργάτες του είναι χρήσιμο να συνεχίσουν το έργο τους και ποιοι πρέπει να έχουν τη δική τους ευκαιρία.

Τότε, στον ανασχηματισμό της δημοτικής του αρχής, με κανένα μήνα απόκλιση, θα δοκιμαστεί αισθητά η συνοχή της δημοτικής αρχής. Οι κλυδωνισμοί δεν θα πρέπει να αποκλείονται. Οι ως τώρα ανεπαρκείς χειρισμοί του Μαν. Βουρνού ως προς τη διαμόρφωση κοινού πνεύματος αντίληψης στην «Πρωτοβουλία» μάλλον τους προοιωνίζουν. Ο δήμαρχος δεν ποντάρισε στο συνδυασμό του. Άφησε λάσκα τα λουριά, απέφυγε συστηματικά να δέσει τους συμβούλους του και η ανομοιογένεια ενός συνόλου από ανθρώπους με ξεχωριστές προσωπικότητες του έχει ήδη στοιχίσει σε επίπεδο εικόνας.

Θα το βρει μπροστά του, πιθανολογούν οι μάντεις κακών ή όσοι στήνουν αυτί στις συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων, οι οποίες φυσικά ζωηρεύουν με το πέρασμα του χρόνου. Κι είναι άγνωστο κατά πόσο προφταίνει πια να καλύψει τα κενά, σε βαθμό που να του αναγνωριστεί ο ρόλος να ξαναμοιράσει την τράπουλα χωρίς ορατές παρενέργειες … διαρροών από το συνδυασμό του. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ