17.5.2013 15:16

Δυσβάστακτα κόστη και ταλαιπωρία

Η αδυναμία της περιφέρειας να δώσει οριστική λύση στο θέμα της λειτουργίας του Δημοσίου ΚΤΕΟ έχει προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα στους κατόχους φορτηγών αυτοκινήτων. Με τις μεταφορικές μέσα- πέρα λύση βρίσκεται. Από την ίδια τη φύση της δουλειάς. Μια φορά στο τόσο το φορτηγό μετακινείται εκτός έδρας και είναι εύκολο να περάσει από ΚΤΕΟ σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, φτάνει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός.

Υπάρχουν όμως και τα φορτηγά που δεν έχουν δρομολόγια εκτός νησιού. Εκεί πέφτει χοντρή σφαλιάρα. Εισιτήριο αυτοκινήτου και διαμονή οδηγού υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ σε μια χρονική περίοδο που δε χρειάζεται να σημειώσω ότι δεν περισσεύει κανένα ευρώ σε κανέναν.

Αφού υπάρχει τόση δυστοκία στην επαναλειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ τόσο δύσκολο είναι η έχουσα την ευθύνη περιφέρεια να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις, τέτοιες που δε θα αφαιμάζουν τα συνήθη υποζύγια; Και μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν υπάρχουν…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ