9.9.2014 17:31

Δυσαρέσκεια από τις «αδέσποτες σφαίρες»

Αναταράξεις σε έναν πολιτικό κόσμο που έχει ψυχικά κόψει τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ και προσωρινά βρίσκεται άστεγος προκάλεσε η απόφαση της Ολομέλειας του ΣΥΡΙΖΑ Χίου να παραπέμψει στη Νομαρχιακή το αίτημα του Κυρ. Καρρά να εγγραφεί μέλος.

Αυτονόητα στο πρόσωπο του Κυριάκου και στο … κατηγορητήριο που άκουσε ως πρώην προβεβλημένο στέλεχος ΠΑΣΟΚ, βλέπουν τη μοίρα τους πολλοί.

Υποθέτω πως αυτό το μήνυμα της έντονης δυσαρέσκειας θα μετέφεραν στο στέλεχος της σοσιαλιστικής τάσης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Καραβασίλη, οι Ηλίας Κλεισσάς και Γρ. Αλοιμόνου. Τα δυο πρώην διακριτά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ έχουν απογαλακτιστεί εδώ και καιρό από τα κομματικά όργανα, παρακολουθούν με τεταμένες τις κεραίες τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου, αλλά επειδή οσφρίζονται ότι πολύ δύσκολα αυτές θα οδηγήσουν πουθενά, μετέτρεψαν τον Σταύρο σε ιμάντα των απόψεων τους προς τα καθοδηγητικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Του είπαν ότι όσο ορισμένοι παλεύουν για την «κομματική καθαρότητα» στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχουν την ευθύτητα να παραλαμβάνουν και το … λογαριασμό στις εκλογικές αναμετρήσεις, εθνικές ή τοπικές. Και αποσαφήνισαν ότι εκείνοι θα συνεχίσουν να κινούνται ως … αδέσποτες σφαίρες, όσο αισθάνονται ότι κάποιοι θα κάνουν παιχνιδάκια με το όνομα και το παρελθόν τους. Προφανώς πια ο Σταύρος επιφορτίζεται να δώσει την απάντηση, ειδάλλως μάλλον θα ισχύσει το «έχει κι αλλού πορτοκαλιές» για τους δυο πρώην συντρόφους του. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ