1.7.2013 16:18

Δυναμικά

Αντιθέτως, μολονότι κάνει το παν για να αποδείξει ότι δεν της καίγεται καρφί για την επιστροφή στις πολιτικές επάλξεις, η πρώην βουλευτής, παραμένοντας πολιτικό ον, δεν φείδεται εκτιμήσεων, οι οποίες γίνονται ιδιαίτερα σεβαστές από τις κατά καιρούς παρέες της.

Η Ελπίδα, πριν ακόμα την αναμπουμπούλα των ημερών, εξέφραζε την άποψη ότι μόνο δυναμικές κινήσεις, σαν αυτή της ΕΡΤ, θα στήριζαν πραγματικά την κυβέρνηση και θα έδιναν λύσεις στα προβλήματα. Για αυτό συντάσσονταν με την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ καθαρά, με κορυφαία πολιτικά στελέχη, έπρεπε να την παρασύρει προς αυτή την κατεύθυνση. Κι έχω την εντύπωση, χωρίς να έχω την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί της, ότι η δρομολόγηση των εξελίξεων την άφησε ικανοποιημένη, καθώς δικαιώνει τις υποδείξεις της. Αν τώρα βγει δικαιομένη και στην πράξη, αυτό θα φανεί μόνο από την αντοχή και την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού σχήματος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ