31.3.2015 20:18

Δώσε θάρρος στο χωριάτη

Μια πάγια αρχή της Υπηρεσίας Καθαριότητας καταστρατήγησε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος της. Με ραδιοφωνική του ανακοίνωση προέτρεπε τους Βρονταδούσους να βγάλουν τα κλαδέματα τους στο δρόμο για να περάσουν φορτηγά του Δήμου εγκαίρως να τα μαζέψουν.

Είδε κι αποείδε ο Γ. Μπελέγρης ότι δεν του βγαίνει η τακτική των εκκλήσεων και το … τουμπάρισε. Για να μην έχει το φόρτο μέσα στο ρουκετοπόλεμο να συμμαζεύει και τα … ασυμμάζευτα των Βρονταδούσων, καταστρατηγεί πλήρως ένα βασικό κανόνα της Υπηρεσίας του, να τιμωρούνται με πρόστιμο όσοι παραβατούν κι εναποθέτουν δίπλα στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά από την περιποίηση του κήπου ή του χωραφιού τους.

Κατανοητή η … απελπισία του αντιδημάρχου, εκδηλώνεται βέβαια με τραγικά λάθος τρόπο. Ξηλώνει το πουλόβερ για τους Βρονταδούσους, μα έτσι … ανοίγει το στόμα και των υπολοίπων. Ανάλογα θα πουν οι Θυμιανούσοι, γιατί να μη γίνεται και για μας στη Μόστρα ή οι Λιθονομούσοι και για το Λιθί όταν γίνεται η γιορτή των ψαράδων και αναμένεται κοσμοσυρροή στο χωρίο τους. Χοντρό λάθος απ’ τον αντιδήμαρχο, που φοβάμαι πως θα κληθεί όλη η Υπηρεσία να το πληρώσει. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ