27.1.2014 17:50

Δώσε θάρρος στο χωριάτη…

Θα μπορούσαν να τροφοδοτούν το συκώτι μας με άφθονο γέλιο, αν δεν αναδείκνυαν το σημείο ξεπεσμού των ενεργειών της δημοτικής αρχής στο θέμα της εμπλοκής της με την «ΑΚΜΗ».

Η χαρά του νομίμου εκπροσώπου της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ήταν τόση για τη δημοσίευση στη «Διαύγεια» της απόφασης της διοίκησης της ΔΗΚΕΧ να συνεργαστεί με την «ΑΚΜΗ», που μάλλον την εξέλαβε ως τη δική του ρεβάνς και έσπευσε να ανακοινώσει την … υπογραφή της σύμβαση από την ιστοσελίδα chiospress.

Λίγα λεπτά αργότερα κατέβαζε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και την αντικαθιστούσε με μία άλλη, στην οποία ενημέρωνε ότι έχουν απλά ξεκινήσει οι διαδικασίες αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

Τι μεσολάβησε; Οι φωνές του Μιχ. Κοντούδη, ο οποίος έγινε έξω φρενών όταν κατάλαβε ότι επιχειρούνται να δημιουργηθούν τετελεσμένα κι οι φωνές του ήχησαν απ’ το αεροδρόμιο, όπου βρίσκονταν εκείνη την ώρα, μέχρι το κέντρο της πόλης.

Ο Κοντούδης φώναξε, έστω και καθυστερημένα, αντιλαμβανόμενος τη ρήση «δώσε θάρρος στο χωριάτη…». Κανένας άλλος, δημαρχείο μεριά, θα καταλάβει σε τι κυκεώνα έμπλεξε για να απεμπλακεί εγκαίρως; 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ