To Doggy Style του Γ. Τσάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξεχωριστή από κάθε άποψη υπήρξε η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Γ. Τσάκου κατά τη διάρκεια συζήτησης του Προϋπολογισμού του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης.

Ο κ. Τσάκος επέλεξε να αναφερθεί στο γενικότερο πολιτικό κλίμα επισημαίνοντας την απογόητευσή του για τη στάση της κυβέρνησης προς τους δανειστές. Γνωστός για το ύφος του ο Γ. Τσάκος αφού ζήτησε συγγνώμη από τις κυρίες του Συμβουλίου είπε ότι: «…σαν κράτος μας βλέπω σε doggy style και είμαστε ανίκανοι να κάνουμε το οτιδήποτε. Ντρέπομαι γι αυτό…». Αδίκως βέβαια προσπαθούσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνει το γνωστό ηχητικό «μπιπ», αφού ήδη ο σύμβουλος της πλειοψηφίας είχε προλάβει να χαρίσει στιγμές γέλιου στην αίθουσα. 

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ