28.7.2015 17:16

Διπλός ο λόγος της αποχώρησης

Μια καθαρά προσωπική απόφαση, την οποία δεν συζήτησε ούτε καν με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος,ήταν για την Ερμ. Φρεζούλη η αποχώρηση από τη θέση της επιστημονικής συνεργάτιδας του Ανδρ. Μιχαηλίδη.
Η επικεφαλής της «Χιακής Συμπολιτείας» είδε να της ανοίγεται μια νέα προοπτική συνεργασιών με τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα και έκρινε ότι σαν λύση είναι πολύ καλύτερη της προσωρινής από το γραφείο ενός βουλευτή. Φαντάζομαι ότι θα έχει και τις σοβαρές ενστάσεις της για τις επιλογές της κυβέρνησης – κι ας μην ήταν ποτέ η ίδια μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – κι αναζητούσε την αφορμή εκδήλωσής τους.
Κυρίως όμως με την κίνηση της αυτή κόβει το βήχα σε όσους επιμένουν να δένουν τη «Χιακή Συμπολιτεία» στο άρμα της κυβέρνησης. Πολύ της στοίχιζε ότι η επαγγελματική της επιλογή ζημίωνε την εικόνα της δημοτικής παράταξης που ηγείται κι έκανε – κατά την άποψη της – την ενδεδειγμένη κίνηση απεμπλοκής. Τώρα πια κανένας δεν δικαιούται να της πει το παραμικρό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ