13.3.2014 18:34

Δημοσιοποιεί τις θέσεις της

"Η τελική διατύπωση των θέσεων του συνδυασμού, προβλέπεται να γίνει στη Γενική Συνέλευση της 23ης Απριλίου"

Τη δουλειά βάθους των τελευταίων ημερών θα αρχίσει να αποκαλύπτει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα η «Χιακή Συμπολιτεία». Στον επίσημο ιστότοπο της δημοτικής παράταξης ίσως και από σήμερα θα ξεκινήσει η ανάρτηση των πρώτων θέσεων της, ως βάση προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων. Η τελική διατύπωση των θέσεων του συνδυασμού, έπειτα από την ανάλογη επεξεργασία που θα έχει προηγηθεί, προβλέπεται να γίνει στη Γενική Συνέλευση της 23ης Απριλίου, εκεί που πιθανά θα επικυρωθεί και η τελική μορφή του ψηφοδελτίου.

Η Ερμ. Φρεζούλη επιστρέφει για μόνιμη εγκατάσταση από την Αθήνα, παρακολουθεί όμως από πολύ κοντά όλες τις εξελίξεις, ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την πορεία τους, δεδομένου ότι και η ίδια έθεσε ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής της τον εξαντλητικό διάλογο για την ανάδειξη των θέσεων του συνδυασμού από όσο το δυνατόν πιο ευρεία βάση.

Ταυτόχρονα οι τελικές πινελιές μπαίνουν και στο χώρο που πρόκειται να στεγάσει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, πλησίον των λουκουμάδων «Χούλη» επί της Βενιζέλου. Με τα πειραχτήρια της παράταξης να προβλέπουν ότι στην επιλογή υπάρχει κι ένας συμβολισμός. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι γλυκό σαν σιρόπι από λουκουμάδες… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ